torsdag 22 juli 2010

tisdag 20 juli 2010

Bada eller baka...

...det är frågan ;) igår var det mulet och då passade jag på att baka vanliga kladdkakemuffins. Ungarna hade så bråttom att jag inte hann vispa klart grädden ordentligt, än mindre spritsa snyggt... Smaskens var det, fick 10 poäng av sonens bästa kompis. Dottern skulle inte vara sämre, hon gav mig 100 poäng :) I stället för att använda 70% mörk choklad så hade jag hittat billig 180 g Marabou Passion – med passionsfrukt och chili. Endast 10 kr. Fick lov att köpa för att smaka vad det kunde vara för "fel" på den eftersom de var på REA. Helt ok var det!
Ha det bra och glöm inte att tävla hos Maddes Mumms...

måndag 19 juli 2010

Tävling...

....hos Madde med den inspirerande bloggen "Maddesmumms"


Tävlingen avslutas 31 Juli 24.00.

Jag har fått en award idag :) tack snälla söta Johanna med fina bloggen "Bland muffins och pelargoner"

Ha en fortstatt härlig sommarvecka!!
Kram Helena

lördag 10 juli 2010

Iskall kaka...

Vilket härligt väder :) Idag gjorde vi en liten utflykt och badade i Siljan vid Tällberg... Tänk man kan gå över till den lilla ön på andra sidan.

Väl hemma igen så kikade jag in på den fantastiska bloggen Passion 4 baking där man kan hitta inspirerande bakverk av alla de slag. Hade alla ingredienser hemma till dagens iskalla Oreo glasskaka så det var bara att sätta igång. Receptet hittar du på Passion 4 baking.



Ha en fortsatt skön sommarhelg :)
Kram Helena

söndag 4 juli 2010

Sommarbaka, nja väntar till regnet...

Ja, inte blir det mycke´ tid till bakande nu i värmen... väntar tills regnet kommer då ska jag testa dessa formar som också kommer från Kalasform och som finns i butiken.



Idag blev det tomt igen i vår lilla stad. Från att ha varit fylld av glada festivalungdomar och världskändisar. Tänk att till och med Beyoncé var hit och kollade när hennes man, Jay-Z framträdde på Peace & Love... synd att hon hade så bråttom hem igen *fniss*, hon skulle behövt en guidad tur runt Siljan tycker jag ;)
Festen är slut, hu så det ser ut...
Ha det gott i sommarvärmen!
Kram Helena

torsdag 1 juli 2010

Kalasformar - Mumintrollet

Perfekta formar till barnkalaset är dessa Muminformar. Finns nu i butiken. De kommer från svenska Kalasform och visst är det en riktig kalasform allt...


Bild från Kalasform
Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Helena