fredag 5 november 2010

Vinn paketkalender

Favorit i repris! Förra året hade vi en likadan tävling tillsammans med Englas Showroom och året innan hade vi en egen. Då firade vi att vi närmade oss 15 000 besökare och nu två år senare kan vi fira nästan 60 000 besökare. Tack snälla för alla gulliga för alla kommentarer ni lämnar :)

Vill även även i år att ni ska ha chansen att vinna en fin paket/julkalender från Aspegren - Denmark. Den finns att köpa i butiken Klara färdiga gå.

Tävlingsregler:
Lämna en kommentar här med ett tips om vad man kan stoppa i paketen till kalendern...
Har du en egen blogg har du möjlighet att få en extra röst genom att skriva några rader och tipsa om tävlingen.

Låna gärna bilden och texten nedan med länk både till tävlingen samt till butiken. Då räknas din medverkan x 2. Glöm inte att skriva i din kommentar här att du tipsat i din blogg. Tävlingen avslutas den 20 november 2010 kl 24:00. Har du ingen egen blogg så kan du också vara med, glöm inte att skriva din mailadress.

Kika in till Hemma hos Klara där kan du vinna en paketkalender
från butiken www.klarafardiga.comLycka till!
Kram Helena

19 kommentarer:

Carolina sa...

Ikea har underbara "matvaror" i tyg till barnen, bland annat frukost, frukt m.m - perfekt att köpa några sådana till en billig penning, det är ju flera olika i varje paket så man fyller snabbt en kalender och barnen får massa skoj att leka med!

Jeanette sa...

Man kan köpa en lego byggsats och dela upp den så de får några bitar varje dag. Sen på julafton får de ritningen. Då har de något att pyssla med en stund i väntan på tomten. Passar kanske bäst till lite större barn.

Evas sida sa...

Hejsan! Var ett tag sedan jag var inne på din sida, har haft ett litet uppehåll med bloggandet. Jag la ett litet djur i paketen, det blev nästan fullt i bondgården, det var ju tanken. Jag länkar både till tävling och till din butik, för självklart vill jag vara med och tävla/Eva

Katarina sa...

När jag var liten brukade jag alltid få en massa små små saker som tex en liten tomte eller liknanade så det tycker nog jag är kul :)

Tallbacken sa...

Våran tjej älskar alla möjliga små plastfigurer att leka med, så i våra paket skulle nog några Pet Shops och polly Pocket figurer finnas. En och annan smurf skulle också dyka upp tror jag. De verkar göra en "come back" nu. Lekte själv med smurfar nä jag var barn på 80-talet. Länkar på bloggen.

Frida sa...

ÅÅ vilken fin kalender!!! Det skulle passa perfekt med en sådan här!

Jag skulle nog stoppa i små minipaket med en lapp i varje paket. På lappen ska det stå vart det riktiga paketet ligger!! Där i ska det ligga massa roliga småsaker. Lego gubbar bla till grabben och små my little ponys och polly dockor till tösen!!

Jag länkar såklart!

Hwita Villan sa...

Hej Helena!

Jag skulle stoppa små pysselgrejer till min lilla son i kalendern. Typ, ett "projekt" per vecka som han sedan kan sitta och pyssla med på helgerna.

Jag har länkat från min blogg emd bild och länkar.

Kram M

Sarah sa...

Jag skulle stoppa små pysselsaker, pärlor, pennor/kritor, bokmärken, klisetrmärken.
Och på lördag kanske något gott och ätbart :)

Då kan man pyssla och smaska på något gott tillsammans.

Länk finns på min blogg:
http://sarahbakar.blogspot.com/2010/11/jag-tavlar.html

Amanda sa...

Hej! Jag är gärna med och tävlar och länkar från mig. I den fina kalendern skulle jag lägga så paket med olika små köksredskap och pyssel.

Kram Amanda

Anne sa...

Lite blandat tror jag! Sonen är så liten att själva grejen med nåt nytt är roligast, tror jag. Men i tillägg till andra bra förslag skulle det bli små bilar. russinpaket och torkad frukt!

Anonym sa...

Ger tips till barn 0-3 år eftersom det kan vara lite knivigare (nog för att de kanske är för små också, men det är ju så rackarns roligt med paketkalendrar så man orkar ju inte invänta "lämplig" ålder)

Nappar, Duplo (köp en större ask med många bitar, djur och gubbar och dela sedan upp dem på flera paket), badleksaker (samma där, köp ett "nät" med baddjur och dela upp dem), tandborste, pipmugg, matningsskedar, napphållare, strumpor, haklapp och pekbok.

/Linda (utan blogg, men gillare på FB) linda.ekstrom(PÅ)live.com

Rasses mamma sa...

Hos oss så skulle det bli någon småbil,litet lego, kritor, klistermärken, små russinpaket eller någon liten godis aske, eller någon liten nalle...

Jag länkar från bloggen hit....

Jenny Sjöberg sa...

Roligt med en pysslig tävling!
Jag är en vuxen människa som älskar Kinderägg. Mest för chokladens skull, och för att det är spännande... ;)
Jag brukar spara plastägget med leksakerna i och de skulle räcka gott och väl till att fylla kalenderns alla luckor... :) Har alltid hoppats på att få användning för dessa små saker och har därför sparat dem. Jag skulle ta bort plastägget och lägga figuerna, pusslen och alla småsakerna i små paket i kalendern.
Här har jag tipsat om tävlingen:
http://jennyjon.bloggplatsen.se/2010/11/09/3920863-tavling-vinn-en-paketkalender/

Inga-Lill sa...

Förslag är småbilar,hårspännen,liten ficklampa,små smurfar. Det brukar gå hem hos barnbarnen men jag har tyvärr ingen fin kalender så jag hoppas på turen. Varma hälsningar från Inga-Lill famwarnil@hotmail.com

Sanna sa...

Hej!

Är gärna med i din tävling och har länkat på min blogg :)

Mina tips liknar dom som redan tipsats om här ovan men, de bästa jag själv har använt och som uppskattades väldigt mycket av mina barn, är att dela upp en Legosats eller helst flera små satser (så blir inte väntan så lång).

När de blev större tyckte de det var roligt att få en lapp med ledtråd i till det gömda paketet.

Varför inte skriva ner något som ni kan göra tillsammans? Baka pepparkakor, åka pulka, se en film, mysa med popcorn, rit- eller pysselprojekt osv och se till att det blir en "speciell dag" av det hela.

En godisbit i fickan uppskattades också ;)

Kram Sanna

Lizas Lantliv sa...

Många av mina ideer har det redan tipsats om så jag kör på nåt annat..!

När jag var liten hade jag alltid en egen liten minigran på mitt rum, det va såå mysigt o jag låg o tittade på granen tills jag somnade..!

Jag skulle fylla kalendern med små söta/roliga/barnvänliga julgransdekorationer, en för varje dag som barnet själv får dekorera sin gran med!

Mvh Liza

Muffinsmorsan sa...

Hade paketkalender själv när jag var liten och traditionen förs vidare till mina kids.
I kalendern har det dykt upp magneter, "magiska handdukar", tablettaskar, pengar, chokladbitar, små julprydnader, pennor, suddar, små block, olika sorters "Kinderägg" och förra året på julafton låg det ett varsitt presentkort på en godisaffär där i paketet!

Hwita Villan sa...

Jag täbnkte jag skulle skriv några exempel på pyssel som jag tänkte ladda med - t.ex. pärlor med tillbehör för att göra egna armband och halsband - då kan man ju dela upp det så pärlorna kommer en dag, gummibandet en dag, och om man har speciella pärlor kanske en dag. Jag täntke även ladda med lite med hemmagjorda varianter - som grejer att göra en sockerbitssnölykta med t.ex. Jag tror min son hade tyckt det var jättekul!

Kram igen!

bakformen sa...

Hejsan, både trevligt och roligt för barnen med paketkalender. Mina förslag om vad som kan läggas i paketen är nyckelringar, bokmärken, strumpor, trosor/kalsonger, kritor, roliga reflexer och kanske lite favoritgodis på lördagen.
Deltar med 1 lott (har ingen blogg).

Hälsningar Pia
bakformen@gmail.com