tisdag 14 september 2010

Mera cakepops...

Jaha då har jag bara två kvar i frysen då ;) Har fått hjälp att äta upp dessa godingar... Minns när jag bakade såna här för några år sedan då jag först gjorde en sockerkaka, oj vilken tid det tog. Se gärna detta gamla inlägg från 2008. Nu är jag "lat" och köper kakpaket i stället.

Cakepops ca 20 st
2 paket Ballerina kex (jag valde dom med kladdkakesmak denna gång)
175 g Philadelphiaost
Kakpinnar från www.klarafardiga.com
Vit choklad
Karamellfärg
Strössel
Mörk choklad

Mixa kakorna till små smulor, blanda i Philadelphiaost så det blir en bra konsistens av det hela. Rulla bollar och ställ svalt en stund. Smält choklad och doppa sedan pinnen och sätt fast den. Låt stelna ett tag, sedan doppar du hela bollen i chokladen och låter den rinna av. Låt stelna en liten stund (inte för länge) rulla sedan den i strössel. Klart!






Ha det!
Kram Helena

2 kommentarer:

Sanna sa...

Mmm yummie! De ser jättegoda ut Helena! Hoppas verkligen att vi får leverans av boken Cake pops snaaart! ;)

Kram Sanna

PS. Kommer du sälja Wiltons Candy melt i din shop?

Cupcakesfluffan sa...

Cake Pops är himla mumsig :-) måste ta och köpa lite "riktiga" kakpinnar, ser så finare ut, fast nu skall jag ju baka Cake pops i veckan så då får allt blomsterpinnar duga bra