söndag 2 maj 2010

Vinn muffinsformar, cupcakeformar...

Nu har du chansen att vinna färgglada formar samt en spritspåse med tyll från Klara färdiga gå.

Tävlingsreglerna är enkla: Lämna en kommentar här där du skriver vad du skulle vilja baka om du vann dessa formar, motivera kort varför. Har du en egen blogg/Facebook/Twitter har du möjlighet att få en extra röst genom att skriva några rader och tipsa om tävlingen och länka till butiken. Låna bilden och texten nedan med länk både till tävlingen samt till butiken. Då räknas din medverkan x 2. Tävlingen avslutas den 16 maj 2010 kl 24:00.
Avslutad


Kika in till Hemma hos Klara där kan du tävla om muffinsformar från butiken http://www.klarafardiga.com/
Lycka till!

66 kommentarer:

Mamma Linda sa...

Åhh, tänk att jag blev först :-)
Jag och mina barn skulle baka härliga hallonmuffins mmmmmmm. Älskar att baka med dem, och med dessa underbart somriga formar är det xtra plus :-D
Kram kram

waldiiiin sa...

Åh, jag skulle öva, öva, öva på cupcakes i alla former och färger! Är bara i början av mitt bakarliv och måste fortfarande lära mig att göra det vackert och inte bara smaskigt. Jag skulle nog börja med en blåbärscupcake med något syrligt ovanpå. Ska klura lite.

Frida sa...

4:e eller 5:e gången gilt kanske?? hihi

Jag skulle baka tillsammans med mina älskade barn några riktigt goda och somriga muffins med olika sorters bär i tror jag!! Gillar alla dina formar skarpt!! Hoppas hoppas :-)

Länkar till bloggen givetvis!!

Emma sa...

jag skulle vilja ha dom här formarna föa att jag och min kusin lisa skulle kunna baka nya sommriga cupcakes

länkar i bloggen

Malin J sa...

Jag skulle baka browniecupcakes och spritsa med kolafrosting(Kondenserad mjölk och grädde). Jag länkar dig i min blogg.

Emma sa...

Jag skulle baka citronmuffins med vanilj spritsad på toppen. Perfekt till picnic

Made by antiann sa...

Om jag vann skulle jag baka en supersnygg gräddtårta! Jag är nybliven nöt- och mandelallergiker vilket gör att princesstårtan är ett minne blott. Jag har ingen sprits men skulle bli superglad om jag fick en! :)

Muffinsformarna får bli supersnygga citronmuffins, som sambon älskar.

Jag tar dubbelchansen att vinna och har gjort ett inlägg om tävlingen den 2/5 samt lagt din blogg under "bloggar jag följer".

Katarina L sa...

Choklad och hallon cupcakes skulle jag vilja baka :)

chanette sa...

jag skulle bakat banan cupcakes. fina vackert solgula. skulle vara snyggt i dessa formar.

länken
http://darkbarbie.blogg.se/2010/may/vinn-hos-klara-16-maj.html

chanette_s@hotmail.com

Anna sa...

Jag skulle baka med min lillebror som älskar att baka. Vi skulle baka hallon och blåbär cupcakes med lila frosting ovanpå! Vi bakade sådana här cupcakes en gång förra sommaren och han pratar fortfarande om hur goda de var. Jag har inte hunnit baka med honom under hela vintern, men med lite nya formar skulle vi nog sätta igång!

Mamma Mia sa...

jag skulle baka de allra finaste muffins till Greta Violas namngivning den 22 maj, hoppas så att jag har lite tur du förstår min dotter ska bli gudmor..

Brunkullan sa...

Jag skulle baka morotscupcaces med creamcheese topping, till sönernas skolavslutningar. Äldste sonen går ut 9:an i år, så lite extra på fikabordet blir det nog i år. Kanske en fin jordgubbstårta, och då kommer spritsen till pass!

Susanne

kardemumma sa...

Mmmm...jag skulle baka någon sommar variant med trifle.Kanske med hallon/maräng/chokladmousse och varva med kladdkaka....Gott lät det iaf ;)Eller en klassisk jordgubbstårta mini variant och då kommer även spristen till användning.
Länkar så klart från mig.
Kram Carina

Anne B. sa...

Skulle nog baka chokladmuffins. Men eftersom pappren är så vackra så skulle jag spara en del av dem och använda dem när jag gör kort och annat papperspyssel. :)

abackman66 at hotmail.com

cickan-piece of cake sa...

Jättehärliga somriga cupcakesformar som jag skulle fylla med någon slags somrig cupcake med t.ex. jordgubbar, hallon eller rabarber... Sedan skulle jag ha massor av härlig frosting på och dekorera med matchande blommor! :-)

Länkar till tävlingen i min blogg!

Milla sa...

Jag har länkat från min blogg till din sida!!

Och vad skulle jag göra, jo jag skulle öva så jag kunde få till bättre cupcakes som jag inte alls är bra på... Mina barn och jag ska baka något fint till deras farmor som blir 65 år i 12 juni! En vacker Pavlova cupcake med massor av bär i dessa vackra somriga formar! Så jag håller en tumme för det!!

Malin sa...

Åh, de var ju jätteläckra! Jag har aldrig varit på din blogg tidigare, och blir riktigt inspirerad. Om jag vann tävlingen skulle jag baka lakrits- och halloncupcakes och dekorera med någon fantastisk frosting och vita förgätmigej (som snart börjar växa här på gården). Min äldre dotter fyller fyra den 21 maj och jag skulle gärna bjuda på bakverk ur dessa formar på hennes kalas!

Länkar från min blogg

bokhyllan sa...

Så otroligt fina formar. Jag skulle de dem till min dotter 12år som älskar att baka. Håller tummarna.

Ulrika sa...

Jag skulle nog även göra somriga cupcakes med äppel och kanel med crumble eller blåbär med någon härlig vaniljfrosting på topp.

pmn sa...

Vilka härliga formar!

Jag skulle baka muffinsar av olika slag: ljus smet med olika bär och fruktfyllningar, choklad i smeten, choklad/nötsmet... Jag skulle dekorera med topping av krämig florsocker/smör "njamnjam" i olika somriga färger.

Jag skulle bjuda mina underbara väninnor (ett gäng glada damer) på sommarfest i min berså i juni då syrenerna blommar som mest!

Nämner tävlingen i min blogg.

Hege Arvesen sa...

Utrolig fine muffinsformer. Om jeg vant skulle jeg laget sitronmuffins, pyntet i friske sommerfarger.
Hilsen Hege (www.kakedesign.blogspot.com)

Anna Trygg sa...

Jag skulle baka några juvliga vaniljmuffins med lite spritsad grädde och en jordgubbe på. Nu när sommaren börjar komma. Skulle vara en perfeckt helg fika.

Jag har självklart länkat på min blogg!

http://anna-trygg.blogspot.com/2010/05/jag-ar-med-och-tavlar.html

Salmiak sa...

Jag skulle baka chocolate chip muffins, med gräddtopp och jordgubbs-skivor :)

Tulipan´s bakverk sa...

Klart man vill vara med och tävla :)

Kika gärna in hos mig jag har en strössel tävling där det inte bara blir en vinnare utan tre stycken :)


tävlingsinlägget finns nu på min blogg och det hittar du här via direkt länken

http://tulipansbakverk.blogspot.com/2010/05/tavla-om-muffins-formar.html

Anonym sa...

Denna tävling missar man inte!
smile_er28@hotmail.com

Kakbiten sa...

Eftersom jag nu äter mjölkfritt pga den ammande sonens mjölkallergi så får det bli mjölkfritt! Skulle göra chokladmuffins med salta fiskar i- en oväntat god kombination :-)

Rebecca/rebeccalagarmat sa...

Jag skulle baka somriga cupcakes! Det skulle vara en vaniljgod smet som jag skulle varva med strimlade rabarber som jag först skulle steka till lätt i smör och råsocker. På cupcakesen skulle jag spritsa på en god hallonfrosting med färska, mosade hallon i. Sen på toppen en bit rabarb och ett färskt hallon. Sen skulle jag bjuda hem vännerna till innegården på sommarcupcakes och flädersaft. Somrigt och gott! Så se nu till att jag får vinna de somriga och fina muffinsformarna!

Länkar även till tävlingen från min blogg!

Louise sa...

Jag skulle baka nån form av chokladmuffins med nån god frosting på.... Underbart! Dina formar är ju så söta

Hanna - Bakfnatt sa...

Åh, eftersom jag får en stark sommarkänsla då jag ser på muffinsformarna så skulle jag baka somriga cupcakes! En smak av smultron, hallon eller jordgubb skulle verkligen sitta fint =) Cupcakesen skulle sedan prydas med dekorationer som framhäver någonting i muffinsformarna och/eller som passar ihop med den valda smaken!

Anna sa...

Jag skulle baka chokladcupcakes med jordgubbsbitar i, med vit choklad frosting! Härligt somrigt! Jag har länkat i högerkanten på min blogg: http://iannasliv.blogspot.com

Sara Esberg sa...

Jag är gärna med o tävlar!!

Muffinsformarna är så härligt sommriga så de ja skulle baka är något med jordgubb, hallon eller smultron. o gärna med någon mjuk frosting till med mild vaniljsmak. Tror det skulle passa fint och vara uppskattat o bjuda familj o vänner en varm dag på verandan!:-)
Eller också en choklad cupcakes med jordgubbsfrosting!! åhh...smarrigt!!

Jag har även länkat till min blogg om tävlingen http://hrligt.blogg.se

Anonym sa...

Jag skulle nog prova på pastelliga cupcakes med fyllning av bär och mörk choklad!!

annawest@abo.fi

yasemin sa...

Hej jag skulle vilka baka kärleksmumsar i rutor och prova lägg in dem i formarna. Sedan spruta på med chokladfrosting. Mums. :)

Palven sa...

Läckra!
Här bakas det och kladdas för det mesta i familjen. Årstiden till trots så hade jag kört på saffrans-muffins med råsocker (supergoda) och testat att spritsa på dekorationen.

Unknown sa...

Fina formar som jag skulle använda till att baka Hi-hats cupcake. Det är bara så gott....

Hälsn. Pia

Anonym sa...

Skulle baka favoriten citronmuffins med någon smarrig vitchokladtopping...

Åsa Gåsa sa...

OM jag vann skulle jag baka underbara cupcakes i vårens alla färger till min födelsedag den 21 maj. Dessa skulle sen bjudas ut på mitt jobb där dom skulle säga "åh" "ah" va läckert..:-)

Åsa Gåsa sa...

Länk i bloggen.

http://asagasaifarten.blogspot.com/

Sarah sa...

Dessa formar skulle vara perfekt inför sommarens alla kalas. Skulle nog baka något med citron med nån god frosting på. Sen kan man ju prova lite av varje med färska bär och frukter i trädgården :)

Länkar till din tävling på min blogg. http://sarris.bloggplatsen.se/2010/05/06/2936941-tavling-om-muffinsformar-och-annat-fint/

Sugar and Spice sa...

Jag vill vara med och har länkat här: http://sugar-sugarandspice.blogspot.com/2010/05/vinn-fina-muffinsformar.html

Jag skulle baka något med choklad i formarna, det är helt klart. "No matter what the question is, chocolate is the answer."

ulrika sa...

Hejsan! Jag vill jättegärna vara med och tävla. Jag länkar på min blogg: http://dromoverklighet.blogg.se

Om jag vann skulle jag göra banankakscupcakes.
Mvh Ulrika

Iris sa...

Jag skulle baka smaskiga chokladcupcakes med en fräsch frosting! Jag älskar att baka, särskilt cupcakes, men tyvärr har jag inga fina muffinsformar utan använder ica's vanliga, brun-grå formar. Inte så festligt! Dessutom äger jag bara en väldigt simpel, mesig sprits som inte alls gör de vackra, stora virvlar med frostingen jag önskar mig :( Alltså är en uppgradering av min utrustning välbehövlig!
Kramar,
Iris

Lisa Jonsson sa...

Tack för en mycket inspirerande blogg.
Jag är en bakfantast som älskar vackra bakverk men jag har tyvärr inte så tillräckligt med verktyg som ex dessa fina formar. Om jag skulle vinna någon form skulle jag baka blåbärsmuffins med vitchokladtopping eller med maräng:) Dessa skulle jag sedan bjuda min fina klass på.
Mvh Lisa

Fiff sa...

Jag vet! Jag skulle baka blåbärsmuffins! Har frysen full med blåbär, som jag plockade i höstas. Sen skulle jag servera dem på mitt födelsedagskalas. Så tjusigt, så tjusigt med dessa formar!

Jessica sa...

Jag skulle helt klart baka härliga somriga cupcakes till min bästa väns födelsedagskalas. Kalaset skall ha sommartema så dessa hade passat mycket bra in. Här har jag länkat http://pyssla.inkorg.nu/?p=197

Kaksmulan sa...

Jag vill gärna vara med och tävla. Jag skulle baka somriga, svenska cupcakes med vaniljgrädde och färska bär att servera på vår skolavslutning och firande av Sveriges Nationaldag 6 juni.
Jag har länkat från min blogg också.
http://kaksmulan.se/?cat=24

Anna sa...

Hej!

Jag har precis blivit cupcakefrälst och skulle tycka det var så roligt med lit snygga formar. Man äter ju som bekant även med ögat!
Jag har just expermenterat fram en lakritscupcake med violfrostning och tror jag skulle premiärbjuda på dem i nya fina formar!

Tipsar via facebook, då min blogg är lite knasig för tillfället

Kristin sa...

I dom här sommriga formarna skulle jag nog baka muffins med smak av rabarber & jordgubb sen skulle jag toppa dom med en härlig citronfrosting!
Jag länkar från min blogg i högermenyn.

Ann-Sofi sa...

Jag skulle baka dumlemuffins i dessa söta formar. Dumlemuffins är enkelt. Vanlig muffinssmet med kakao och lägg en dumlekaramell i varje form, in i ugnen 15 minuter, färdigt!
Underbart gott!

Anonym sa...

Om jag skulle vinna skulle jag vilja testa många olika sorters muffins/cupcakes i dom där fina formarna om jag ska välja en är det banan muffins för det är så gott och blir så saftigt.

// Madde

madabe96@hotmail.com

Malin - I min trädgård sa...

Självklart skulle jag baka mina favoritcupcakes http://hwitavillan.blogspot.com/2010/02/100-sot.html ! Såklart har jag länkat från min blogg också :-).

Kram M

Eva sa...

Upptäckte precis Din blogg, jag skulle spara formarna till sommaren och göra ngn. cupcake med förhoppningsvis smultron i,söta o goda, dessutom kan man göra pannacotta i dessa fina formar.

Annika kort & gott sa...

Åh de här vill jag verkligen vinna. Jag skulle baka blåbärsmuffins med crumble på.

Jessica sa...

Jag och mina barn skulle baka chokladkladdemuffins! De hade varit snyggt i dessa underbara formar!

Kram Jessica

DorisDepp sa...

Åh jag skulle nog testa göra cherrycupcakes med vit och rödrandig frosting på och sedan lite färgat socker på och ett körsbär på toppen, Cherry Rum=)

Emma sa...

Åhh när jag ser dessa sommriga bakformar så vill jag baka sommriga goda cupcakes med jordgubbar och lime..toppade med en god white chollate frosting!! Skulle ju passa bra att baka dessa goda och vackra muffins i juni då jag tar examen i min dekoratörs utbildning, så skulle jag kunna bjuda nära och kära på dessa underbara cupcakes!

N sa...

Jag har alltid tänkt baka choklad cupcakes med en lavendelfrosting. Ingen jag testat men tror det skulle bli super smarrigt! /kram
Nathalie natha_16@hotmail.com

evamar sa...

Jag skulle absolut testa de söta prinsessmuffinsen det fanns recept och beskrivning på i dagens DN. Så skulle vi mumsa på dem under prinsessbröllopet!

PS. http://evamar.blogg.se/2010/may/formar-16-maj.html

Annica sa...

Jag skulle prova på att göra chokladmuffins och kladdkaka i såna där formar och såklart såna där bakverk som foki brukar göra på sin blogg. ;D


bloodsband@live.se

Anonym sa...

I dessa härliga formar skulle det passa med hallonmuffins och söt rosa glasyr på toppen! De skulle göra succé på sambons och min förlovningsfest :)

Maria Ö
hatti_fnatti@hotmail.com

Anonym sa...

Jag skulle vilja baka hallongrottor i dessa formar! /Kristin (hakr0003@student.umu.se)

Olelsi / Nettan sa...

Hallå, skyndar mig in med en kommentar. Vill gärna vara med.
Tipsade på min facebook sida, skrev det inne på sidan.
Jag skulle baka Dumle grottor, de smälter i munnen så himla goda. Jag skulle ge bort dem till min mammas brukare som Älskar dem. Skulle vara kul och kunna glädja brukaren i allt elände som h** gått igenom sista tiden med läkarvården.
Jag ska inom kort hälsa på brukaren, då jag jobbade där under en tid men är nu mamma ledig.
Skulle då vara mysigt och kunna ta med Dumle grottor till h** då.

Hoppas på lite tur!!

Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.
hockeytossan@hotmail.com

Ps: Skriver h** pga tystnadsplikten, bara så du vet.

Emeli sa...

Om jag vinner så skulle jag baka mina supergoda äppelmuffins :)

emeli_falk@hotmail.com

Anonym sa...

Hej!
Jag skulle baka blåbär- och hallonmuffinsar. De känns så somriga.

Kram Sandra
(santtu_nyberg@hotmail.com, har ej blogg)

suss sa...

Jag skulle baka banansockerkaksmuffins! I varje muffins skulle jag sedan trycka ner en halv dumlekola....... mums....
= )

agnes sa...

Jag skulle baka rediga amerikanska, chokladiga, chokladmuffins. Mums!