lördag 9 januari 2010

K l a n t a r s e l ...

...är precis vad jag är. Hittade en massa spännande bär i frysen idag som jag tänkte koka saft av. Bland annat Aroniabär som växte här hemma i trädgården i somras. En och en halv flaska blev det innan jag klantade till mig ordentligt, skulle bara skölja bort lite saft som runnit över vid korken och SPLASH flaskan spricker och jag får skållhet saft över handen, när jag sen sköljer av mig handen så vill inte saften försvinna... tror jag... HJÄLP JAG SKAR MIG PÅ GLASET! Bara att hålla handen högt och klämmer dit en handduk. Börjar känna mig svag i benen och får blodsmak i munnen... jag gillar INTE blod. In i badrummet öppnar skåpet med 1:a hjälpen grejer, naturligtvis är toalocket öppet och det ramlar grejer rakt ner i toan. TYPISKT ALLTSÅ!!! Nu sitter jag här med en hand som "dunkar" och svär över mig själv för jag vet ju att det blir tryckskillnad i glaset när det blir varmt och kallt...


Kul att så många vill testbaka åt mig :)kan behövas nu när jag har ena handen i bandage...


Ha en fortsatt bra helg!
Kram Helena

6 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Nää, du din stackare, usch vad hemskt. Det är lätt att glömma det där med skillnaden varmt/kallt när man är i farten. Hoppas såret inte blev alltför djupt och att du fick bort allt glas.

kram Mia

Johi - drömmar om vanilj sa...

Men stackare... Duktig bloggerska är du iaf som får fram kameran för att dela med dig till oss! ;-) Hoppas det inte blev så farligt utan att du snart vågar dig på nytt saftfixande.

Kram

Lina sa...

Haha, jag måste säga att jag älskar det dramatiska fotografiet, som vid första anblick (för den som inte läst ditt inlägg) ser ut som ett riktigt blodbad! ;)

Camilla sa...

Usch då. Blir bara yr av att titta på dem dramatiska bilden!
Men jag måste säga att jga känner igen mig. Man har höga förväntningar, men så plötsligt känns det som man är med i en dålig komedifilm :D haha

Typiskt typiskt!

Hwita Villan sa...

Nämen AJJJ! Glas är så läskigt tycker jag, bitarna blir så himla små. Och vad trist med din saft...

Hoppas handen äker snabbt.

Kram M

Emma - inredning och annat kul sa...

Fy,såg inge kul ut :/ Hoppas det inte var så farligt, men aldrig kulatt göra sig illa :(
Har aldrig hört talas om dessa bär tidigare, och att de växer i trädgården bara sådär?