söndag 28 juni 2009

Peace and städ...

Kan inte låta bli att göra ett litet inlägg... Festen är över, Peace and Love alltså. Det har varit en solig och riktig het festival för alla besökare. Jag och barnen tog en promenad genom stan sent på lördagskvällen för att "kolla läget" och höra på musiken på ett lagomt avstånd. Lite medelhavsstämning med gatumusikanter och försäljare och glada ungdomar.

Nu är det bara det jobbiga kvar... städningen. Ja så här såg det ut på festivalcampingen nu på söndagseftermiddagen...


Någon som behöver ett tält... eller kanske delar av?


Här ska det spelas fotboll i nästa vecka - Dalecalia Cup.

Slagfält? - Resterna efter 22 000 campare...



Ett paket krossad Falu Rågrut...


En apelsin och en CD med "Soft Rock" Någon som saknar??

Här i röran hittade jag ett CSN kort... Ska skicka det till ägaren så blir han kanske glad? om han nu har någon nytta av det vad vet jag???

Jag och dottern var och badade i dag och hon fick en luftmadrass av en "Peace and Loveare" när han gick därifrån. Jobbigt att ta ur luften och bära med sig hem tyckte han...


Glöm inte att tävla om muffinsformar :)

Kram Helena

lördag 20 juni 2009

Tävling - muffinsformar

Hoppas alla haft en härlig midsommarhelg!

Passar på att ha en tävling samtidigt som jag tar lite ledigt från bloggen fram till min semester :) Det är så mycket som ska hinnas med innan man kan ta ledigt känns det som.

Som tidigare har du chansen att vinna tre olika förpackningar med cupcake och muffinsformar från Klara färdiga gå.

Tävlingsregler: Lämna en kommentar här där du skriver vilka tre du skulle vilja vinna och motivera varför. Har du en egen blogg har du möjlighet att få en extra röst genom att skriva några rader och tipsa om tävlingen. Låna gärna bilden och texten nedan med länk både till tävlingen samt till butiken. Då räknas din medverkan x 2. Glöm inte att skriva i din kommentar här att du tipsat i din blogg. Tävlingen avslutas den 5 juli 24:00. Har du ingen egen blogg så kan du också vara med, glöm inte att skriva din mailadress.


Kika in Hemma hos Klara där kan du tävla om muffinsformar
från butiken http://www.klarafardiga.com/


Lycka till!

söndag 7 juni 2009

Vinnare av muffinsformar...

Hela 64 stycken tävlande! Min 5 åriga dotter var med och valde vinnaren. Ett stort grattis till Maria med bloggen Familjen A som vunnit tre valfria förp. med formar från butiken Klara färdiga gå.

Vädret har varit lite halvdant så här hemma har vi bakat både kladdkaka och "cupcakes" till onsdagen då det är skolavslutning.
Oj vad dom jäste! Svart form passar bra till choklad!
Hade ingen Philadelphiaost hemma så det blev en liten annan topping av grädde, smör, honung och smält choklad.


Ha en fortsatt bra helg och glöm inte att gå och rösta!!!

Kram Helena