onsdag 30 december 2009

Gott Nytt År...

Vi har kallt värre här i Dalarna, nu är det "bara" -17 grader men det blåser så det är riktigt kallt. Våran söta kanin bor utomhus och han hinner inte käka upp sina morötter förrän de frusit till is stackarn... Jag tycker dock det är lite mysigt när det är så här kallt. Visst längtar jag efter sol och värme... är lite avis på min morbror och kusiner och kusinbarn med familjer som befinner sig i Brasilien just nu. Mina barns farbror + flickvän är i Vietnam = halva släkten finns utomlands just nu och missar denna bistra kyla, visst är det synd om dom ;) Nädå, jag unnar dom detta.

Barnen har planerat hur nyårsafton skall bli. De vill äta en god middag, de vill ha plankstek för det lät så kul att äta på en planka :) De ser i alla fall emot att få duka bordet, så i morgon måste vi ut i kylan och inhandla lite servetter och dukar mm för de vill ha en fin nyårsdukning...


20 minus och barnen är ute i snön, solen hade knappt gått upp...Ha en riktigt bra nyårsafton på er alla!


Kram Helena

6 kommentarer:

bagerskan sa...

Ett riktigt Gott Nytt Tårt-År önskar jag dig, kram Karin

Hem och Harmoni Marie sa...

Gott nytt år! Hoppas du får en trevlig avslutning på 2009.
Kram Marie

Anonym sa...

Remember about 3-4 years ago when the Motorola Razr first came out? It was $500 and only available on Cingular. Now the phone is priced much lower and available on every network. What are the chances the same thing will happen with the iPhone? I doubt the price will drop as much because of the technology, but what about it being available for all networks in the upcoming years?
[url=http://unlockiphone22.com]unlock iphone[/url]

Hanna - Bakfnatt sa...

Gott nytt år!

Evami sa...

Riktig godt nytt år til deg Helena:) Ser ut som dere koser dere tiltross for kulda:) KLem Eva

Emma - inredning och annat kul sa...

Brr..jag hade inte tackat nej till lite sol :) Värme också för den delen. Idag var det -15 grader ute. Tack långkalsonger säger jag :)