måndag 29 december 2008

Jullov


Efter en härlig julhelg med god mat i trevligt sällskap är det dags för lite "vardag" igen. Det är REA i butiken. Missa inte de snygga kvalitetströjorna från Tricky and Titch från Kanada, du får bara tag på dessa hos mig :) så din bebis blir unik... och nu är det superpris på dessa. Finns i strl 0-12 månader.

Ja, riktig vardag är det ju inte ännu för jag är ju ledig från mitt "vanliga" arbete ett tag till. Har jullov lika länge som mina barn och det är jätteskönt. Barnen fick ett Nintendo Wii i julklapp och jag spelar Guitar Hero för fullt... Gubben är dock mästaren i familjen och jag kan omöjligt klå honom... Har träningsverk i armen efter en bowling och boxningsmatch. Sonen klagade på att han hade ont i axeln... Ja, vi har verkligen fått motion :) I morgon ska vi åka skridskor - på riktigt alltså, måste ju röra på oss i verkligheten också.


♥ Gott Nytt År ♥
Kram Helena

1 kommentar:

Evami sa...

Hos oss fikk min kjæres størstemann Gitar Hero med trommer og mikrofon.. YIHAAAA,hvor det dundrer og det banker. Han har fått beskjeden om at den kan han ta med seg hjem til mamma´n som har gitt den til ham..... Så slipper vi all dundringa,tihi...

Og hører at det er flere som blir sliten av å spille WII,for man blir visstnok ganske så ivrig.

Har bare vært inne jul hos oss,med masse kos,så nå håper vi på snø! Men det får vi nok uansett i helga,for vi lurer på å dra til Åre,og der er det hvitt!

Kos dere på skøyter,det hørtes gøy ut:) Og godt nyttår til deg og dine Helena:) Klem Eva