lördag 8 november 2008

Tävling - vinn paketkalender


Jag närmar mig 15 000 besök på bloggen, helt otroligt det var ju 10 000 nyss. Tack snälla för alla gulliga för alla kommentarer ni lämnar :)

Jag är barnsligt förtjust i paket och i år ska jag äntligen ta mig i kragen och göra i ordning en paketkalender till barnen. Vill även att ni ska ha chansen att vinna en fin paket/julkalender från Aspegren - Denmark. Den finns att köpa i butiken Klara färdiga gå.

Tävlingsregler:
Lämna en kommentar här med ett tips om vad man kan stoppa i paketen till kalendern... jag behöver inspiration, har idétorka!! Har du en egen blogg har du möjlighet att få en extra röst genom att skriva några rader och tipsa om tävlingen.

Låna gärna bilden och texten nedan med länk både till tävlingen samt till butiken. Då räknas din medverkan x 2. Glöm inte att skriva i din kommentar här att du tipsat i din blogg. Tävlingen avslutas den 22 november 24:00. Har du ingen egen blogg så kan du också vara med, glöm inte att skriva din mailadress.

Kika in till Hemma hos Klara där kan du vinna en paketkalender
från butiken www.klarafardiga.com

Lycka till!
Kram Helena

125 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vad fin kalendern är! Har ingen så det vore mysigt med en till jul.. ;-)

Jag och maken har en julstrumpa som vi förra året startade en tradition med - vi köpte en strut med Årechoklad och packade in praliner i paket som vi öppnade varje adventssöndag, en var. Men ännu mysigare vore ju förstås att få varva smaker från Åre och få en pralin varje dag.. Rekommenderas!

Länkar i högerkanten på min blogg. kram

Lyckofröken sa...

Hej!
Jag skull gärna vilja vinna den fina adventskalendern. Jag har tre barn, när de två äldsta var små så fick de paketkalendrar men det dog ut när sladdisen kom. Iår är hon 5 år och nu planerar vi att hon skall få en paketkalender. Men det visade sig att även de stora som snart är 13 och 15 år ville ha var sin! Kul att de inte känner sig för stora! Jag kan tipsa om vad jag har köpt. reflex med noter och g-klav, snusnäsduk, trosor, strumpor, godis på lördagarna, en liten julgranskula, penna, sudd, glitterlim, badbomb och någon pysselbok (då har jag lagt i en ledtråd i paketet så har de fått gå på skattjakt) Cd med bamsesånger, LEGO-figurer, plektrum, hårspray och ansiktsmask till stortjejen. LYCKA TILL!
Kram A
www.lyckofroken.blogspot.com

Eddan sa...

Jag vill vara med och har länkat i min blogg.
I våra paketkalendrar (har två flickor som nu är 7 och 8 år)har vi stoppat: suddgummin, hårsnoddar, julgodis, små böcker, fina pennor, anteckningsböcker, läppglans, små dockor - inga stora saker alltså men uppskattade av tjejerna.

Ulli sa...

Klart man vill vara med! Vilken fin kalender! Tips till innehåll: Godis, Roliga plastfigurer med badskum (som finns på Lagerhaus), små leksaksfigurer. Jag länkar givetvis i min blogg.

Hoppas på tur!
Kram Ulli

Anonym sa...

Tips: hårnålar, örhängen, halsband, ringar, ljus, biljett till något, prydnadsgrej, peng, godis, armband, gem, glitterlim, lite pyssel.

Anonym sa...

man kan ge pennor, suddigum m.m tänk dig själv som liten. vad skulle du då vilja haft i en paketkalender. då kanske du får några ideer. jag har skrivit ett inlägg om tävling och länkat hit www.alltmankantankasig.blogg.se

Therese sa...

Jag är svag för kalendrar i alla dess former. Så en schokladkalender med lyxiga praliner brukar jag försöka ordna varje år. I år har jag dessutom tillverkat en kalender av en gammal tavla som jag satt fast väderbitna klädnypor på som ska få fungera som en adventskalender för mig och mannen. Trisslotter ska den fyllas med. En paketkalender till vuxna skulle kunna innehålla 24 olika kakor/julgodis med medföljande recept - det är ett projekt jag tänkt sno ihop åt min mor eventuellt... Till ett barn är det bra om de små paketen innehåller ett litet pyssel eller aktivitet. Jag skulle satsa på pärlor, och annat "pyssel" i små paket. Då kan barnen göra halsband, pärlplattor, kanske en kul pepparkasform så de kan baka. Badskum och små böcker eller spel som kasta gris är andra små saker som leder till trevliga aktiviteter för hela familjen... Åh, vad jag önsade att min dotter var lite större så jag kunde omsätta alla mina idéer! Jag har tipsat om tävlingen i min blogg http://lurans.blogg.se/2008/november/adventskalender.html Så nu håller jag tummarna att jag får fylla paketen till min dotter, kanske inte i år, men nästa :-)

bjarstig@live.se

Elena - Just nu sa...

Åh vilken fin kalender! Jag har haft kalendrar till våra barn 1 år innan, Dottern fick en färdig variant och sonen fick en med egenhändigt inköpte och inslagna paket. (Hans hängde jag i en gren i taket i hans rum).
Mina tips är suddisar, halsband, kalsonger/trosor, tandborste, tandkräm, tandborsthållare, pepparkaksformar (finns jättefina på formina) plastdjur, små figurer med badskum, hårtofsar, småbilar, örhängen, pysselbiljett...Det var det jag kom på nu :-) Jag ahr länkat från min blogg också

Linda sa...

Hejsan!

Vilken fin adventskalender! Min nu 6-årige son har fått äran att använda min o mina syskons adventskalender sen vi var små.... men nu ska han få en liten kusin så nästa år behöver vi en ny! :)

Jag brukar stoppa lego eller playmobilgrejer i kalendern o på helgerna något som han kan pyssla med själv eller en cd/dvd skiva... O så brukar det hamna minst en julgransprydnad där varje år.... :)

Linda -Galleri Palla sa...

Ursöt kalender! Hmmm, vi som har en snart 15-årig kille, vad skulle han vilja ha i en kalender:

jo kanske ett usb-minne, en biobiljett, en cd-skiva, ett par hörlurar till i-pod, kallingar, "hårgojs" i liten tub...

Ingela la la sa...

Jag är med och tävlar! Vilken fin kalender, vill ha! Jag har länkat på min blogg till vänster.
Tips: Klistermärken, godis, småbilar, kritor, hårspännen och snoddar, liten tomte, pyssel saker..

Kram

Anonym sa...

Jag har länkat från www.bantarbrittatavlar.blogg.se

Som den lagerhausfantast som jag är måste jag tipsa om de otroligt söta tomteklubborna de har för 10:-/st. Deras tablettaskar med rolig text på är också passande presenter i julkalendern. Annars slänger jag i tvålar, julpynt, och gärna något litet billigt pyssel. :)

♥ mamman i huset ♥ sa...

Tips: en liten legolådas innehåll i några paket, ett litet pussels bitar i några paket, textilpennor, ett enfärgat örngott att skriva på, en enfärgad t-shirt att skriva på, en enfärgad scarvs att skriva på... Det var några tips som var lite mer annorlunda. I övrigt är det roligt med julgransprydnader.

Sara Mårtensson sa...

Hejsan!
Vilken söt kalender!! Jag skulle nog stoppa en skattkarta över huset i varje fack och sen får barnen leta sig fram till godisbiten eller leksaken som är gömd någonstans i huset! Nya ställen varje gång :-)
Idag har jag gjort utmaningen jag fick av dig :-)
Länkar på min blogg till tävlingen och till butiken(under Butiker)!

Kram Sara

Julhuset sa...

Vilken fin kalender, den väcker ha begäret i mig, länkar på min högra sida. Jag försöker ge barnen nyttiga presenter, tex roliga strumpor och kalsonger och pysselsaker för vi älskar pyssel, nya pärlplattor är inte så dyrt och stort.

Vitudden sa...

Hejsan!

Första gången jag besöker din fina sida :-) jag vill gärna vara med och tävla och har länkat på min sida:
http://vitudden.blogspot.com/2008/11/ny-tvling.html

Jag skulle lägga lite saker att pyssla med i kalendern tex, pärplatta, pärlor, lego, något julpyssel från Paduro, färger, penslar, glitter och paljetter.

Ha en bra dag!
Ulrika

Anonym sa...

Denna paketkalender har jag kikat på inne hos www.klarafardiga.com, tycker den är tokfin! :)

Jag har haft Pixiböcker, hårsnoddar, pärlpyssel, små pennor/kritor, badkritor, plastdjur, vantar, strumpor, "smycken", pepparkaksformar m m i kalenderpaketen.

I år har jag funderat på att kanske ha ett pussel som blir färdigbyggt på julafton eller en LEGO-pryl som byggs på varje dag för att sen vara färdig att leka med på julafton. :)

Anonym sa...

Hej !
Kalendrar är alltid roliga och varje år lika svårt med paket.Mina barn hade en tomte som klättrade upp på en stege och på julafton så hängde paketet. Lite lättare men visst finns det roliga saker att lägga i småpaket. till en kille köp samlarkort och lägg något i varje dag. Tjejer älskar hårspännen, suddgummin,
Till lite äldre skulle jag stoppa i lite "nyttiga" saker som man kan pynta med till jul. Ett år gjorde jag så att barnen gjorde ett tomtelandskap. De fick vadd en gång och små hus, tomar, speglar. lanskapet byggdes upp för att vara färdigt på julaftonen då granen låg i paketet. Lycka till
sonia_48@spray.se

Anonym sa...

I en adventskalender till min dotter på 2,5 år tänker jag i år fixa små prylar som halsband+armband, hårspännen, strumpor, pennor, fingerfärg, badkritor men även aktiviteter, pepparkaksformar indikerar pepparkaksbak etc. Och då behöver jag naturligtvis en adventskalender att stoppa allt det här i!

Jag tipsar om tävlingen i min blogg.

Anna sa...

Åh, vilken fin kalender! Den vill jag gärna vinna till mina små gullungar :-)

Man kan stoppa julpynt i paken och låta dem ha en aldeles egen liten gran på sitt rum - på så sätt riktigt inpräntar man i dem att pyssel och inredning är jättekul. På lång sikt har man 2 alierade mot mannen när man ska göra om hemma :-)
Annars kan man ge kakmått, kavel etc (innan pepparkaksbaket).
Öppna ett paket med lego, pussel eller liknande och ge ritningen i första paketet och sedan resterande bitar allteftersom.
Jag länkar till tävlingen i min blogg Jul-bloggen och håller tummarna

Malin - I min trädgård sa...

Jag vill vraa med! Jag har skrivit ett inlägg och länkat till den här tävlingen.

http://hwitavillan.blogspot.com/2008/11/vinn-kalender.html

Hmmm, det finns ju ganska många små saker man kan slå in till kalendern. Lite beroende på vem kalendern är till för. Fina gamla bokmärken skulle man kunna slå in. Man kan ju alltid kika in på 10-kronors affärer för att hitta lite billiga grejer ;). Jag är själv inte så förtjust över att slå in godisbitar som man annars kan göra, uten om det är till barn så gillar jag pysselgrejer! Man kan ju slå in dem "veckovis". Alltså dela in ett pysselset på 7 paket t.ex. Och på söndagen (sjunde dagen) så får de den sista delen - så kan de sitta och pyssla på söndageftermiddagen. Och den sista veckan fram till jul kan det vara ett lite störra kanske. Det är mitt tips!

Kram M

Anonym sa...

åhh..gud vad kul!Jag skulle verkligen vilja ha en sådan kalender. Tänk vad mkt rolligare det är jmf med en chokladkalender =) Vad kan man ha i då? Många skriver att man kan stoppa i pennor, hårsnoddar etc..men jag kommer ihåg att det inte var så värst kul att få sådant (iaf tyckte jag inte det). Samtidigt är det ganska små fickor att stoppa presenter i. Jag skulle förstås stoppa i lite karameller. Sedan mot helgen skulle man kunna ge något större (tex. pysselbok med kritor), pepparkaksformar (så man kan baka på helgen) och då kan man stoppa i en liten finurlig lapp där man beskriver var i huset man gömt paketet :) KArta eller beskrivet med ord! Det ska ju vara lite extra till helgen, eller hur =)

Anonym sa...

Hej!
Jag hade aldrig en kalender,jag hade en tomte som heter spejarnisse.Han satt på olika ställen varje dag,med ett nytt paket.Det kunde vara film,bok,pyssel,pärlor,lego,pennor,eller något roligt som vi gjorde ihop(bada,fika m.m)
Lycka till!!
Kram Monica
monikanen@yahoo.se

Ekberga sa...

Vilken otroligt söt kalender - jag vill självklart vinna den!
När våra barn var små så la jag ett år ett bondgårdsdjur i varje lucka och på julafton fick de en sådan bondgård i trä...Tyckte själv att det var skoj men man behöver ju inte lägga djur varje dag...kanske blir tråkigt...Annars kan man lägga hårspännen, suddgummin, fina pennor, godis...
Länkar från min sida
Kram

I ett litet rum sa...

Hej!

Vilken fin kalender! :) Skulle vara underbart mysigt med en sån till jul! Personligen tycker jag att man kan ge sånt som man kan göra själv hemma och som har med julen att göra. Riktiga presenter kan ju barnen få till julklapp istället. Jag skulle lägga till exempel godis, små pepparkaksformer eller pepparkakor, julgranspynt, russinpaket, nötter och sånt smått!

Håller tummarna nu och hoppas du fick några idéer! :)

/Daniela
nelamaria86@hotmail.com

Petra C sa...

Jag vill jättegärna vara med och tävla så jag anmäler mig samt har länkat. Just nu ligger bilden och texten "till höger" i min blogg men det kommer ett inlägg också närmsta veckan.

Tips. Till en lördag eller söndag, lägg ner knäckformar så att ni kan göra knäck, eller ischoklad tillsammans. Eller en kakform som man kan använda till pepparkaksbaket.
Pennor och suddigum. Hårsnoddar och hårspännen. Små anteckningsblock. Små bilar, legofigurer. LED-värmeljus.
Kanske en lite "större" present på adventssöndagarna??

Ett hem på landet sa...

Jag vill jättegärna vara med och tävla. Har även länkat till tävlingen i min blogg. Den paketkalendern är ju så fina och vore perfekt till min lille son.

Tips på paketinnehåll:
*tandborste
*strumpor
*kritor
*Köpa ett större set, men tex bio järnväg, lego, duplo eller dyligt, sedan delar man upp bitarna/ delarna så att det blir någon/några i varje paket. Julaftonspaketet kan ju vara större och med alla resterande delarna. Smart idé då det blir en rejäl sak till slut istället för en massa krimskrams.

Anonym sa...

Jag vill vara med och tävla!
Tejp, pennor och sudd är bra i kalendern! Godis/tuggummi på lördagar.

//Nanna mail: nannae@live.se

Anonym sa...

Jag vill börja med att berätta att jag tipsat i min blogg!!

I paketen kan man t ex ha:

*suddgummi
*godis
*hårspännen
*små leksaksbilar
*lego
*Smycken
*russinpaket (de där små)

m.m m.m

Pysselsyster sa...

Oj, så fin!
Klart jag vill vara med. Länkar på en gång.

Vad man ska lägga i kalendern? Jag gillar tanken där man bygger många små saker till en större som är färdig på julafton. En lite större LEGO-sats kanske där man får ett par bitar varje dag. Eller många småbilar kanske och en bilmatta på julafton.
Pussel funkar för de mindre barnen.

Fake cake sa...

GRATTIS till så många goa besök

Jag har ju flickor visserligen men jag lägger lite olika tofsar o hårspännen vissa dar, vissa godis, en slant...etc alltså lite olika smått o gott

Vill sååå gärna vara med i utlottningen och länkar med ens

//Lotta

Nilla sa...

Hittade en ny blogg för mig med massa fint i och självklart vill jag vara med och tävla om den underbara kalendern! Hade tänkt försöka mig på att sy en men tror jag hoppas på att vinna istället *fniss* Länkar genast!

Tips på paket:
Gips, att göra hand eller fotavtryck med (roligt för både vuxna och barn och fint minne sedan). Pärlor att leka med. Små smycken. Fingerfärg.

Ja det var några exempel :)

Ha en fin kväll!

Kram Nilla

Hem och Harmoni Marie sa...

Jag vill gärna vara med! Har länkat både till tävlingen och butiken (hittas i högerspalten hos mig).
Mitt tips är småsaker som t ex luktsuddigum, hårspänne, glitterlim, mjukisdjur, en guldtia till spargrisen, en söt ask till att ha småsaker i...
Kram Marie

Anonym sa...

Åh, så fin kalender! Brukar alltid ha en "paketkalender" åt barnen, men tyvärr så rasade den sönder och samman förra julen, så nu är jag på jakt efter ny..
Brukar lägga i suddgummin, pennor, småbilar, olika "samlarkort" (såna introduceras det ju nya varje år..) hårspännen, tofsar, julgodis, skraplott (populärt om det blir vinst!) små kramdjur, och sånt smått och gott..
Länkar till tävlingen och butiken hos mig!

Malin sa...

Hej hej!
Hittade precis hit genom en länk till tävlingen. Var in och tittade på din butik, det fanns massor med fint där. Jag har inte sett den förut så det var kul att se något nytt =)
Jag är gärna med i din tävling & länkar också såklart.
Hoppas du har en bra kväll!
Kram Malin

Anonym sa...

Oh vilken fin kalender, precis vad min son skulle behöva. Eftersom han inte är så stor så blir det inte godis i den utan små leksaker tex. bilar och lite lego, russinpaket och kakor...

Självklart länkar jag!

Anonym sa...

Oh glömde min email adress

elinteg@hotmail.com

Lilla huset på prärien sa...

Ja, jag ska definitivt börja med lördagsstädning istället. Det är inte värt att vara helt sönderstressad inför helgen. Eller får jag göra som mamma alltid gjorde när vi var små... hela familjen fick städa på torsdagkvällen innan läggdags! Ja, det var hårda pix det *ler*

Ha en skön vecka!

Kram Jenny

Himmelbit/Njut en smula sa...

Åhhh vad fiiin! Den vill jag väldigt gärna vara med i utlottning av *hoppas, hoppas*

Jag ser att du fått massa bra tips redan. Jag skulle nog satsa på pysselsaker eller någon sorts följetong (beroende på hur gamla barnen är). Kanske en egenskriven spännande saga där man skrivit ett stycke per paket? Annars är nog saker som fina pennor, kritor, små block och suddigum bra "små presenter".

Ha en toppenkväll!

♥ Fyra årstider sa...

Min barn 6 och 9 år har drömt om en sådan kalender, men ännu har det inte blivit av...vilken drömvinst.

Om jag hade en sådan så skulle jag ge en upplevelse...en dag med mamma/ pappa i simhallen, utflykt till skogen osv...tycker man kan varva sak med något att hitta på. Jag länkar på båda mina bloggar.
Kram Lotta

Bollan sa...

oj de finns ju så mycket vill ju så gärna vinna den även om min son inte e ett år än. så han förstår inte det riktigt. Men lite andra tips på saker är små mys figurer från ikea, badskum i små djur, lagerhaus, lego eller brio prylar om man köper ett stort sett. pennor suddigum, små bilar, hårspännen och hårband. Själv går jag till en liten leksaks affär i min stad som tar in special saker till dessa varje år. Länkar så klart. Kram Bollan

Evami sa...

Så stilig en kalender:) Har tenkt pakke-kalender til min lille sønn på 3 år,men sliter selv også med gave ideer:) Men har funnet ut at en pakke lego,delt opp i flere dager,tegneblyanter,vaskeklut med Lynet Mcqueen,andre småting med lynet på,noen kjeks noen dager,små poser med potetgull,små biler,truser,sokker eller andre smmåting de trenger... Lengre har jeg ikke kommet i min tankegang Helena:)(og selvfølgelig sjokolader eller annet godteri,til de som liker dte,min gjør ikke det)
Til jenter er alt så my enklere,hårstrikk,spenner,lypsyler,glitterpenner,armbånd,smykker,
godterier,sokkre,truser,Hello Kitty eller ander søte småting de liker:)

Håper du har fått noen tips,og håper at jeg har lykken med meg:)

Ha en fin kveld:) Klem Eva

Lotta sa...

Hej,
jag vill gärna vara med och tävla. Länkar till dig.
Du har redan fått många bra tips, men du kan ge aktiviteter. ex. Baka pepparkakor, göra mosskrans eller nåt, smällkarameller, ut och ha picknick i skogen, gå på någon julaktivitet...
Saker har nog de flesta tipsat bra om, men jag vet inte riktigt vilken målgrupp du vill ha tips till. Tialotter, tuggummi, hårgrejor, spel,
Hoppas det blir en bra kalender med alla tips som du får :)
hälsn. Lotta

Hemlängtan sa...

Hej,
Vilken superfin kalender, en sån skulle jag gärna vilja vinna.
De flesta verkar ge förslag på "tjejpaket" så här kommer några kill förslag istället: hockeykort, puck-innebandyboll, karlsonger, lego, gubbar av alla de slag, biobiljett, simhallsbiljett, badbyxor. Givetvis godis på lördagarna.

Jag har länkat från min blogg.
Må så gott!

Lindis

Anonym sa...

Hej! Små saker som tex hårsnoddar, småbilar, godis, tandborste ;) småböcker, ja listan kan bli hur lång som helst.
Lycka till med din julkalender, hoppas jag vinner en ;)

Villa Carl Larsson sa...

Vilken jättefin kalender. Det är ju så mysigt om man kan öppna ett paket varje dag. Kanske ska de inte vara allt för stora heller.

Hmm.. vad skulle man kunna tipsa om. Några kolor (godis), biobiljett, en biljett för fika på stan :), pocketbok osv. Hoppas något kan hjälpa! Vem ska få paketen? Det kanske underlättar tipsen *L*

Jag länkar till din blogg via min också :) Nu håller jag tummarna!

Mvh Josefin

Villa Carl Larsson sa...

Förlåt.. jag såg just att kalendern var till barnen.

Tomteluvor, sockar, sitta fram i bilen, sagobok, pennor, sudd, ritblock är ytterligare tips :)

Livets njutning sa...

Den här kalendern tittade jag på häromdagen. Skulle passa väldigt bra till flickorna. Har ingenstans att hänga alla små paket.

Har länkat till tävlingen i högerspalten i min blogg.

/ Jenny

Anonym sa...

Varför inte lite olika julgransprydnader - och så får man en liten egen gran till rummet på själva julafton - och då har man lite att pyssla med i väntan på tomten

Fynda och Fixa sa...

Pysselsaker passar ju bra då det gäller att ha små paket som får plats. T.ex. mönstersax, stämplar, stämpeldynor, klistermärken m.m. Eller kanske en lapp med något som barnen får göra, t.ex. en utflykt eller åka och bada. Kalendern är jättefin och jag är gärna med och tävlar om den. Jag länkar från min sida.

Anonym sa...

Åhhh vilken fin kalender! Jag vet två tjejer här hemma som gärna vill ha denna! Man kan ju lägga i små färgpennor, luktsuddegum, bokmärken, läppglans, hårsnoddar/hårspännen, liten anteckningsbok, små figurer, örhängen, godis till helgen...
Kram Anki
anki.mail@telia.com

Unknown sa...

Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren så skulle jag lägga lite pyssel så att min dotter skulle få en rolig stund var dag och dubbelglädje. Ena dagen kanske ett litet kort och två tre pennor som hon skulle få rita kortet med och sedan skicka till tomten. Nästa dag lite nejlikor och ett rött band så skulle vi kunna göra apelsindekoration o.s.v. Jag önskar dig lycka till och frågan är om det är barnens eller mammornas jul
Kram från Lotta som givetvis länkar hit
http://www.lottamalm.blogspot.com/
lottamalm@bredband.net

Anonym sa...

Pysselsaker är alltid roligt för de flesta åldrar, klistermärken, lego, lite choklad ibland.

Har ingen blogg, men deltar gärna i tävlingen.

abackman66 at hotmail punkt com

Allis sa...

Hej!
Jag vill gärna vara med i utlottningen av kalendern!! Stoppa i pennor, kritor, strumpor, små block, godis i bland, små pyssel böcker, små kluriga meddelanden från tomten........ja listan kan göras lång. Länkat och klart!!
Kram Eva-Lis

Anonym sa...

Det beror ju lite på vem som ska få paketen :-)

Hårsnoddar, hårspännen, legobitar, pepparkaksformar, på lördagar har vi lördagsgodis i paketen, små pussel, pärlor, sockar, trosor/kalsonger, leksaksbil, knäckformar, roligt strössel som man sedan bakar med.

Julkrubba med delar till den tycker jag också är en bra idé som man kan använda sig av varje år.

Länk till tävlingen finns i min tävlingsblogg
http://mammamuh.blogg.se/tavla

Zizzi sa...

små chokladkakor, praliner, suddgum, pennor, små block, små prydnadssaker, små bilar, liten nalle, eller små lappar med skattkartor på, där de får leta efter dagens paket.
Jag länkar i min blogg bland mina sidoelement.
Kram cissi

r e b e c k a sa...

Hej, jag vill jättegärna vara med och tävla och jag har länkat här:
http://rebeckaverola.blogspot.com/2008/11/nya-tvlingar-s-trevligt.html

Vad man kan lägga i är ju lite knepigt... antar att det är till ett barn och så kan det ju inte vara något kladdigt så att tyget förstörs... Jag skulle nog lägga karameller i fina papper i och en liten beskrivning på vad man kan skapa med fina karamellpapper! :)

Sussi sa...

Hej,
Vilken underbar kalender, den vill jag vara med och tävla om.

Tips om vad man kan lägga i: Om man inte får plats med tex bok, film, gosedjur osv så kan man som vi lägga en lapp i paketkaländern med ledtrådar till vart dagens paket finns gömt. Det brukar vara uppskattat :)

Ha en underbar tisdag!

Kram Sussi
Ps. Länkar också

Backstitch sa...

vilken superfin kalender den vill jag vara med och tävla om jag också.
Mitt tips är ett som jag har använt i flera år och passar på barn i alla åldrar. Jag har tyckt att godis kanske inte är det bästa alternativet eftersom det oftast äts före frukost. Mitt alternativ har varit att hitta på en syssla varje dag. Ex. baka lussekatter, baka pepparkakor, göra julgodis, pynta pepparkakshus, göra julkort, gå på julmarknad, göra fint i trädgården, städa rummet, klä granen, skriva önskelista till tomten, hälsa på hos farmor, juldekorera, söka granen, ja det finns hur många och alternativ som helst som ändå skall göras i jultid och då kan man ju lika gärna lägga det i kalendern. Mina barna har gillat de mesta uppdragen de fått.
Kram Moster

ANNIKA sa...

den här kalendern gillar jag .jättefin.
man kan lägga i godis, en slant , en lapp på ett gömt paket ,pennor,sudd mm.
vill gärna vinna den så jag kan ge bort den.
gustafsson.57@hotmail.com

Linda sa...

Hej !

Vill jättegärna vinna kalendern =)
Mina tjejer är väldigt pyssliga så varför inte stoppa i små luktsudd , små block & pennor ?

Kramiz Linda

Catti´s blogg sa...

Hej svejs!!!

Åhh, vilken fin kalender, vill gärna vara med o tävla!!

Man kan juh tex lägga i hårsnoddar, små godisar, pennor, sudd och smycken!!!

Har länkat till din blogg!!

Ha det gott Kram Catrin

Hannis sa...

Suck!Jag har inte en chans i den här tävlingen..
Funderar alltid vad folk fyller alla luckor med=))
Hade det varit till vuxna så hade jag stoppat den full med lappar med kloka meningar.

Kram Hannis

plingan sa...

Jag vill också vinna!!!
Oj vilken fin kalender. Mitt tips om man har barn är att köpa tex pussel eller lego och sedan ge några bitar i taget.
Jag har även länkat på min blogg.

Anna sa...

Mina tips kommer här:
Suddigummi, muffinsformar, tatueringar, klistermärke/bokmärken, choklad, tuggummi, läppglans, små bilar, små spel (typ resespel), små böcker, roliga plåser osv.

Har länkat till dig i min blogg så jag hoppas på dubbel tur :)

KramKram Anna

Malin E sa...

Hej!
Jag vill hemskt gärna vara med och tävla om denna fina kalender.Vore perfekt då vi bara har en nu där vi hänger bådas paket i...fniss..
Det vi brukar köpa till barnen och hänga i kalendrarna är ofta lite pysselsaker som stämplar,pennor,sudd och lim,godis och i nr 24 brukar det vara nåt litet större tex en film man kan se på juldagsmorgonen eller så. =o)
Jag har länkat till dig i min blogg.
Ha en fin jul!
Kram Malin

Tinnar och torn sa...

Hejsan! Vill gärna vara med, har länkat på bloggen:http://pellanochorjanbyggerhus.blogspot.com/2008/11/tvling_12.html

Tips för paket: Jag tycker det var bra att kunna lägga i saker som de ändå behövde när mina barn var små. Som en fin tandborste, penna, sudd, sax till skolan, reflexer, fingervantar, strumpor, mössa. Även små fina julgranspynt uppskattades. Samlar barnen på något smått så är ju det en hit! Kram Petronella

Fru Bes Blogg sa...

Jag vill gärna vara med och tävla!! Länkar dessutom.

Vi brukar alltid lägga alltifrån smycken, snoddar, godis, smink och även lappar med ledtrådar fram till ett större paket!

Hoppas på min tur i år!!

God Jul

Fina

Hanna sa...

Oj vilken fin kalender, ett superpris som jag gärna vinner :-) Jag har länkat till tävlingen från min blogg.
Mina tips: reflex, ett puzzel som delas upp på flera paket, liten bok, en frukt, småbilar.

/Hanna

Evami sa...

Hei Helena:)

Sitter og leser Drömhem og trädgård nå,og der er jo Klara Färdigda nevnt.. Vil du ha roliga pepperkakeformar så finns de bl.a på.

Vet ikke om du har sett det,men er på side 111 i nr13

Klem Eva

Anna sa...

Åh precis vad jag vill ha till min lilla flicka som firar sin första jul iår!
Länkar till tävlingen på min blogg!
http://obianna.blogspot.com/

Anna

Anna sa...

Glömde ge tips på vad man kan lägga i ju. Badoljekulor eller små figurer me badskum i. Har mina systersdöttrar fått!

Anna

Brunkullan sa...

Förra året hade jag också idétorka, och köpte en sådan där legokalender på barnenshus. Sen pillade jag ut alla legobitar och slog in i små paket tillsammans med den lucka som hörde till (beskrivning på hur man byggde där..).
Sen hängde jag dem på kalendern min mamma broderat!!
Uppskattat!

Annat man kan lägga i är hårspännen, suddgummin, knep och knåp grejor (metallgrejor), guldtia,
Annat är att varje dag blir en rolig händelse..
tex en lapp med texten idag ska vi baka lussebullar. Eller idag ska vi gå på badhuset! Eller idag ska vi göra pepparkakshus! Eller idag ska vi på bio. Eller idag ska vi göra korv och makaroner och du kan få trycka ut mönster med kakformar!!

Ja lite tips på saker som kan förgylla vardagen fram till jul och ändå vara lite förberedelser!:)

Kul tävling med fin vinst! Länkar såklart:)
Susanne

Anonym sa...

Vilken rolig tävling med en jättejättefin vinst!!

Jag skulle stoppa i bokmärken, söta hårspännen, hårband, små leksaksfigurer tex kanske rara bondgårdsdjur, ett litet paket russin, en liten söt tomte, söta pennor o suddgummin, ett litet litet sött block att skriva eller rita i, mindre format på gammeldags spel tex sådana där i magnetutförande som man kan köra fler spel på, någon godisbit typ chokladkaka. OH vad kul det här var!!

Jag vill gärna tävla om den fina kalendern och länkar från min blogg såklart:-)

Kram

Anonym sa...

Åhh, vad fin, precis en sådan skulle jag vilja vinna till barnen. I den skulle jag stoppat saker som fingerdockor, lego, biobiljett, coola strumpor, chokladpengar, kolor, önskad Wall-E-figur m m. Och på självaste julafton: första ledtråden av 4 till skattjakten på julaftons morgonklapp.

Jag vill självklart vara med i tävlingen och har länkat från min blogg:)

Kram!

Pyssel och Trams sa...

Vilken superfin julkalender!=)
Jag tycker nog att det är en bra idé att lägga ner små lappar med upplevelser eller liknande, som exempelvis "idag ska vi baka pepparkakor", "idag ska vi julpyssla", "idag får du bestämma vad vi ska göra", "idag ska vi gå och bada"...osv. Julen är dyr nog med alla julklappar och mat som skall inhandlas och på det här viset behöver kalenderns innehåll inte bli så dyrt. Och dessutom är ju julen till för att spenderas tillsammans med dom man älskar!=)

Jag har länkat med bild och text på min blogg!
Mvh Anna

Lisa sa...

Hejsan, vilken söt julkalender! Mina tips är:
I början av dec så är cd-skiva med lucia låtar bra eftersom barnen säkert ska sjunga på lucia på dagis. Varje lördag är en tablettask eller favoritgodiset bra. Resten av dagarna blir roliga med:
* paxbok
* 10 kronors leksaker (som man kan köpa i automater efter affärerna, man lägger i en tia o snurrar)
* Roliga strumpor
* Pärlor så barnen kan göra halsband till julklappar.
* Klistermärken
* Biobiljetter
* Julgransprydnader
* Tomtar
* Reflexer

Hoppas du fått något tips som du gillar!
Kram / Lisa

Anonym sa...

Jättesöt, klart man vill vara med och tävla!
Brukar göra till barnen, de får öppna varannan dag och båda dag 1 och 24.
Reflexer är en bra grej i kalendern tycker jag, tuggummi uppskattas av mina barn, hårsnoddar/spännen åt en tjej, pennor, nyckelring är några fler förslag.

sa Nettan:-)

Anonym sa...

Har länkat till dig i min blogg glömde jag skriva:-)

Anonym sa...

Hejsan!

Små russinpaket, blir alltid uppskattat! Sen om det är något större paket en dag, så kan du ju skriva det på en lapp, eller en bild på detta och slå in i ett paket, kanske en tidning?
Du kan också köpa ett pussel på 24 bitar, och lägga i en bit varje dag, ja plus det andra förstås. Ett hemgjort pussel på barnet!
Har ingen blogg, men hoppas på tur ändå!
sandroulla@spray.se

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej!!

underbar kalender!
vill vinna ju...hihihihi..
jag brukar slå in pussel.tar ett med lite fler bitar så det får några varje gång..

Kram Nilla

Karin sa...

En sån underbar kalender! Den vill vi gärna ha! :-)

Om jag hade en sån kalender skulle jag fylla luckorna med olika julförberedelser! T.ex. "idag bakar vi papparkakor", "idag bakar vi jullimpor", "idag köper vi julgran", "idag besöker vi julkyrkan". Sen kan man varva julbestyren med att nån dag skriva "idag far vi till simhallen" eller idag far vi till den stora lekparken".

H. Karin
karin.pettersson@multi.fi

Carro sa...

Vilken otroligt härlig kalender, har inga barn, men är i full färd med att skaffa =). Hade varit underbart att få fylla den här kalendern till vårt framtida barn, med småsaker som godis, små leksaker, små söta hårband om det är en tös, och lite kritor, målarblock, eller småbilar om det är en pojk. Ha det riktigt gott i helgen Kram// Caroline

Anonym sa...

Ja den är ju fin, klart man vill vinna en sån, du har ju fått så många bra förslag men sen lägger jag i tandborste och tandkräm för det kan bli lite väl mycket godis i en sån.
//Ha en bra helg

Lina sa...

får man verkligen bli så förvirrad som mej? har länkat till din tävling, verkar inte har skrivit en kommenbtar om att jag GÄRNA är med i utlottningen om den fantastiska kalendern :-)

Anonym sa...

Jag är med och tävlar, har länkat

http://molnboanna.blogg.se/2008/november/kalender.html

Mitt tips är att stoppa ner små söta tomtar, kanske en sån där söt liten kula som det snöar i. Till små barn finns det små roliga badleksaker och de äldre vill kanske ha en tablettask.

info@annakarlsson.se

Dalatorpet sa...

Wow den här vill jag vara med o tävla om!! vad jag skulle stoppa i beror nog på vem som skulle få ha den. Jag skulle faktiskt denna gång vilja ge små söta paket till min man då jag vet att han älskar paket... he han är nästan värre än barnen. en trisslott och ett presentkort på olika ställen. ngt smycke osv. Gud vad roligt att se hans ögon lysa varje dag :-)

Dalatorpet sa...

givetvis länkar jag oxå!!!

Anonym sa...

Hejsan! :)

Ett tips är att ha teman på klapparna varje vecka! Tex en vecka kan du ha "kärlekstema". Då kan du tex stoppa in kärlekstvålar, allt som har med hjärtan å göra. Sen så kan du ha ett godis tema, varje dag en liten påse med lakrits, nästa dag kanske gelé hallon, vilka godisar man nu gillar! Nästa vecka kan det vara kanske textiltema, nålar, knappar.
Det är faktiskt jätte roligt att hitta på teman! :)

Här är även min länk: http://monnes.blogg.se/2008/november/julkalender.html#comment

Kram*

Anonym sa...

Eftersom jag varken har barn eller några mindre syskon så skulle jag ta chansen att försöka stärka mig själv med en paketkalender. Jag har som idé att lägga en liten lapp slumpvis i varje fack. Men ett uppmuntrande ord som stärker mig, perfekt då jag varje dag jobbar med mitt självförtroende. Självklart en liten chokladbit också! Måste ju unna sig något! :)

Länk: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.5663370

Min andra blogg: http://www.metrobloggen.se/carrobarros

IKT i min vardag sa...

Jag vill gärna vara med och tävla och länkar i högerspalten på min blogg.

Min son är 4 år och när han var tre gjorde jag en paketkalender med olika leksaksbilar varje dag (behöver jag sga att han är biltokig ;)) Förra året fick han en lego-kalender. Ett förslag är att ha en del i varje paket som tillsammans bildar en helhet. T ex pusselbitar till ett pussel eller så är kinderägg väldigt smart. Både leksak, choklad och en överaskning!

Kram

Anonym sa...

Klart jag vill vara med i tävlingen om en julkalender! Vad man ska stoppa i kalendern beror ju väldigt mycket på vem som ska "öppna" den.

Om jag skulle göra den skulle jag fylla den med små påsar med olika pärlor, berlocker och andra smycketillbehör för att kunna göra ett (eller flera) eget halsband och armband.

MIA... sa...

Vilken fin kalender! Hakar på tävligen förståss, man kan ju inte motstå en sån fin gåva.
Länkar i min blogg, på vänster sidan...

Förra året satte jag i badkulor, små tvålar, hårsnoddar, stansar (billiga från pysselaffären här i stan), godis (små chokladtomtar varje advent). Numer kan man köpa Lego eller Prinsess kalendrar som har gåvor i och slå in själv. Ett annat alternativ är att köpa ett pussel/lego och sätta en bitar i varje paket och på julafton får man bygga upp pusslet el legot :).

Anonym sa...

Hejsan!!
Vilken fin kalender, jag tipsar om olika bad-djur (flytande) som man har i badet,glasfigurer,sudd,smycken, örhängen,tuggummi,en ny tandborste, jätte-liten tandkräm. Det är ju bara fantasin som ska sättas i glödan så går det fort att fylla en jul-kalender.
Länk:
http://olelsi.blogg.se/2008/november/kalender-att-vinna.html

Kram Nettan i Hälsingland.

Anonym sa...

Åh underbar kalender;)Jag är med & tävlar om den,behöver göra vårat stora hus lite julfitn har tokdåligt med julsaker=(
Man kan stoppa underkläder,pocketböcker,nagellack,presentkort,godis o massa smått & gott;)

Anonym sa...

Tips skulle vara:
* tuggumi
* sudd
* hårspännen etc. om det är en tjej
* nån söt figur
* brosch
* nyckelring
* reflex
* på lördagar kan man ha en tablettask t.ex.

Mamma-Mu sa...

Hej!

Jag tävlar gärna! Länkar även till min blogg!
Tips på paket... Hmmm... Till min 7 åriga tjej är allt med glitter tillåtet... Typ hårspännen, snoddar, nagerlack, läppglans.
Till sonen på 4,5år är allt med någon superhjälte välkommet då vi (tydligen) är släkt med SpindelMann, BatMann samt SuperMann allt enligt sonen då vi heter Mann i efternamn... *skrattar*
Kram Mimmi ;)

Anonym sa...

Du kan stoppa gulligt inslagna tändsticksaskar och när man öppnar tändsticksasken så sitter det en bild i botten som beskriver något ni skall göra tillsammans denna dagen :)

Anonym sa...

Jag vill gärna vara med och tävla om den fina kalendern. Har länkat i min blogg (http://deliquate.blogg.se/manekineko/2008/november/paketjulkalender.html) och jag skulle nog stoppa inslagna chokladpraliner i varje lucka om jag vann.

Mina tips är iaf:
- Åk till Lagerhaus, där finns massor med små och billiga saker som passar både pojkar och flickor.
- Även Rusta har finfina småsaker för en billig peng. Ett exempel är de fina minisnögloberna för en 10:- styck.
- Mobilsmycken är också kul även om man inte har en mobiltelefon, man kan lätt hänga dem på skolväskan eller jackan.
- I en lucka kan du ha en lapp som startar en skattjakt efter en lite större present (som kanske inte fick plats i kalendern, men som var billig och rolig).
- Ett USB-minne kan annars vara en kul sak, då kan du fylla det med musik, bilder, film eller något annat kul, de är ju billiga nuförtiden.
- Godis, är aldrig fel.
- Laddningsbara batterier (alltid bra, speciellt om de senare kommer få något tekniskt på julafton)

Kram

Anonym sa...

Den här fina vill jag vara med och tävla om.
vad man ska lägga i tycker jag själv är jättesvårt att veta, men en del upplevelse, kanske en "du bestämmer hela dagen paket" tatueringar, fina pennor.
vänligen M
neosfar@hotmail.com

Anonym sa...

Jag brukar fundera ut vad det är min dotter behöver och sen spara in det till kalendern, det ska oxå var nåt som hon vill ha förståss. Iår blir det mycket skrivmaterial då hon precis lärt sig läsa.
Första luckan brukar bestå av svt:s julkalender. Inför vintern kan det behövas nya vantar, mössa, halsduk osv. En drickflaska till skolan får hon oxå. Karusellpengar kan va kul (såna karuseller som finns på köpcentran) eller småmynt att stoppa i spargrisen. Nästa år är det dags för vårt nästa barn att få en, då kör vi varannan present och varannan med nåt kul på en lapp - då kan det va bra med en kalender till =) Ha det så kul med idétänkandet!
ramona_nordkvist@hotmail.com

Anonym sa...

Hej,
Vilken fin butik du har. Blev sugen att beställa julklappar till nära och kära. Tips på "kalenderklappar": små lappar med rim om ex. utflykter som bad, korvgrillning vid sjön, promenad med matsäck, biblioteksbesök, recept på något som barnen kan tycka om att baka/laga, pysselsaker.... Lycka till med "lackandet och rimmandet". familjengroth@hotmail.com

Anonym sa...

Min kalender som jag broderade åt barnen brann upp med vårt hus så jag vill gärna delta, har inte skaffat mig någon ny/Ha det gott

Min länk till dig
http://stickmonster.bloggagratis.se/2008/11/17/1095237-tavlingar-bra-julklappsvinster/#1095237

Anonym sa...

Hej Hej!
Om jag fick vinna denna ursöta kalender skulle jag nog slå in legobitar till barnen så att dom fick ett par bitar varje dag. Slutresultatet skulle de sen få se på julafton när alla bitarna är ihopsamlade och på sin plats! Eller kanske ett pussel och pusselbitar istället....
Petra

Emy sa...

Åh så fin kalender, så klart man vill vara med och tävla! Givetvis skriver jag om tävlingen i min blogg

Kram Emy
- Dreams in white

Emy sa...

Glömde att skriva att du i min andra blogg "förskolläraren" kan få flera olika tips på smått och gott att stoppa i adventskalendern så kika gärna där. :-) Och allt behöver inte kosta en massa pengar heller, det finns mycket fina pysselsaker, klippdockor och annat som bara kräver en fungerande skrivare. :-)

/Emy
- Dreams in white

forskollarare.blogspot.com

Boktokig Eva Boström sa...

Jag är mer än gärna med och tävlar!!!

Mina förslag till innehåll är dessa: Sudd, klistermärken, pixiböcker, ballonger, hårsnoddar, hårklämmor, såpbubblor, pärlor, biljett med rätt att bestämma middagen, magneter, badskumsfigurer

Jag har länkat från min sida: http://mammaochannat.blogspot.com/

myran sa...

Är gärna med och tävlar. Har även länkat på min blogg.

Kommer i håg min paketkalender från det jag var liten, så spännande varje dag!

Ett år fick jag möbler till mitt dockhus. Godis på lördagar. Pusselbitar, små legobitar, pixibok är några förslag.

Anonym sa...

Jag vill vinna, helt klart!!! =)
Lite tips på småpaket...jag skulle lägga i små sötsaker på helgerna och på vardagarna ta ex. hårspänne, sudd, penna, toffs....användbara saker!!

Anonym sa...

Hej vilken vacker julkalender. Jag har tyvärr ingen blogg men är ändå gärna med och tävlar. Mitt tips på julkalender är att sätta 4 större paket på söndagarna (dvs advent) något som barnen önskar sig. De andra dagarna kan man sätta dit kort som innehåller ledtrådar inför de större paketen. Kanske en skattkarta som man får rita i en ny detalj i för varje dag för att sedan hitta ett gömställe. Oj vad jag bladdrar.
Mvh kristina h03krikm@du.se

Anonym sa...

Ja.., godis är ju aldrig fel. Men om man vill vara lite mer originell kanske ett armband? nyckelringar? fast det kanske inte heller är så originellt? Men det var det bästa jag kunde komma på :)

cornelia.gyllborg@gmail.com

Vero sa...

Min dotter har börjat med scrapbooking och jag skulle kunna fylla den med små stämplar, blommor och allt sånt smått som hon håller på med till alla kort och collage.
Sen gillar hon smycken, och mor hennes gör sådana, så hon skulle kunna få örhängen för varje dag.
Godis är aldrig fel till helgerna.
Till dotra är det alltså inga som helst problem att fylla en kalender till, men till sonen?!?
Godis funkar inte för det äter han inte. Smycken? Ne!

Där har jag idétorka... En femma varje dag kanske. Han samlar på pengar säger han. *ler*

Jag vill gärna vara med och tävla och länkar till min blogg.

Anonym sa...

Jag skulle hemskt gärna Vinna denna urfina Kalender.
Skulle ha den till min 15 åriga dotter. Har en grabb på 4år till honom kommer jag att göra små röda påsar med datum på.

Svårt med tips när man inte vet kön o ålder.
Min dotter skulle få smycken, mestadels gjorda av mig, nån sportdryck, presentkort på H&M eller liknande, ett presentkort av mig en klippning, presentkort på massage från mig, nån du slipper att göra "ditt dagliga" idag.

En kille på 4 år önskar sig mest Lego, eller prylar med Blixten McQuin på, små böcker där man lär sig någe som "Tummen",pennor,nån liten peng till spargrisen,godis.
Hoppas att Jag vinner.
Kram av FoxensRos

Anonym sa...

Jag vill vara med och tävla, tips på vad man kan stoppa i paketen finns i min blogg... kika in där, står även om tävlingen där, och är länkat såklart.
Skulle passa såååå bra med en sådan kalender hemma hos oss, och min stora tjej skulle bli jätteglad!

Anonym sa...

Ja, det klart att jag vill vara med och tävla. Länkar såklart!

Anonym sa...

Åh så fin paketkalender! Klart vi skulle vilja ha en sådan. Våran lille kille är inte så gammal ännu så i hans kalender skulle vi isf ha t ex badleksaker, bitgrejor, duplogubbaretc.
Detta är mitt första barn så jag har själv aldrig haft någon presentkalender förut men min mamma gjorde alltid åt oss när vi var små. Hon hade suddgummin, horsnoddar, lego, julpynt (saker att hänga i granen, små porlinsfigurer)och på julafton fick vi alltid ett stort paket. Då la hon en lapp i paketkalendern och gjorde alltid en skattjakt åt oss. På varje lapp stod det en ledtråd och så fick vi leta reda på nästa lapp och så nästa för att till slut komma fram till paketet. :o) Väldigt uppskatat kan jag tala om!!

Addis och Leif sa...

Vilken fin kalender! Har alltid önskat mig en paketkalender. Mitt förslag (eftersom jag pysslar mycket själv) är mobilsmycken som man kan göra själv. Man införskaffar en liten "mobilögla", och sen trär man upp pärlor och kanske en berlock eller två på en tråd eller en ståltråd. Fint och personligt!
Har såklart länkat!

Mvh
/Addis

Anonym sa...

Hej hej, jag är oxå jättegärna med o tävlar om denna superfina paket kalender..
Lite tips: refillkort mobil, lepsyl, örhängen, halsband, godis, sudd, pennor, notebok, limm, nagellack, småbilar, mm..

Länkat:
http://jeanettelovespaul.blogspot.com/2008/11/tvling_21.html

/ Jeanette

Märta sa...

Vad många mysiga bloggar det finns. Är gärna med och tävlar.
angsgard1@telia.com

Ida sa...

Oj jag är visst ute i senaste laget, men vill gärna ändå delta i tävlingen. Har inte läst igenom alla andras kommentarer men några tips från mig i kalendern är: en ask russin (inte lika onyttigt som godis), en biobiljett (passar stora som små), ett presentkort på valfri aktivitet med förälder (dvs barnet får mha presentkortet välja precis vad man ska hitta på, exv simhallen eller liknande).

Jag kommer även att tipsa i min vänstra kolumn om tävlingen, även om det nu är sista dagen.
Kramar Ida

Anonym sa...

Hej!
Mitt tips är att skriva en lapp o lägga i varje liten ficka som en ledtråd var man gömt dagens paket någonstans, smidigt eftersom många kalendrar har så små fickor/lådor där inga större grejer får plats. Samtidigt som det blir en liten aktivitet där hemma att leta upp presenten!
Ha det bra!
Liza297@hotmail.com

Anonym sa...

Hej,
Denna är den finaste paketkalendern jag sett, blev alldeles kär :), försökte köpa den genom er butik men den var helt slut fick jag till svar så nu hoppas jag att jag kan vinna den här istället :)

Tips från mig att fylla den med för till en 2,5 årig tjeje är: Pixiböcker, hårsnoddar & spännen, choklad på lördagar, duplolego köp en hel kartong och dela ut djurbitarna olika dagar,kritor, småbilar, smådjur, små badskum figurer, strumpor, glitterlim

Har tyvärr ingen blogg så jag kan inte länka.

Hälsningar
Lisa

lisa_andreen@hotmail.com

sailer sa...

Vilken jättemysig kalender! Vad skulle passa bättre än att stoppa den med vackra små ord. Gör så här: Gör (eller köp) 24 stycken fina små kort och skriv ner uppmuntrande ord och hälsningar på, alltså saker som man blir glad av att höra. Ge den sedan till någon som du tycker om. Jag och min vän gjorde så och bytte kalendrar en jul och det värmde verkligen i hjärtat.

Hälsningar Matilda

matilda_borgemo@hotmail.com

Anonym sa...

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14657][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/123/Zarine Khan-3.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14662][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/123/Zarine Khan-8.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://www.wallpaperhungama.in/details.php?image_id=14658][IMG]http://www.wallpaperhungama.in/data/thumbnails/123/Zarine Khan-4.jpg[/IMG][/URL]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan Wallpapers[/url]

Photo gallery at WallpaperHungama.in is dedicated to Zarine Khan Pictures. Click on the thumbnails for enlarged Zarine Khan pictures, personal photographs and exclusive photos. Also check out other Pictures Gallery for High quality and High Resolution image scans, movie captures, movie promos, wallpapers, hollywood & bollywood pictures, photos of actresses and celebrities

Jord under naglarna sa...

Jag googlade på paketkalender för att få inspiration till en paketkalender till min mamma och hittade hit.

Jag har gjort många kalendrar till mina barn och det populäraste paketen brukar vara de där en aktivitet finns. Det är allt från att baka pepparkakor, besöka julmarknad, göra julgodis, gå till badhuset, åka pulka osv. Beroende på ålder gör jag ibland en rebus eller helt enkelt bara en knäckform (om vi ska göra julgodis den dagen). Detta varvar jag med prylar.
Det krävs noggrann planering, men det är väldigt uppskattat!

Jag länkar hit från min blogg.

/Åsa