fredag 31 oktober 2008

Snön faller vit och julnyheter i butiken...

Nu är det alldeles vitt här hemma, då menar jag utomhus. Barnen var ute och kände på snön tidigt i morse. De klev upp ur sängen och satte på sig ytterkläderna och försvann direkt ut i snöyran medan jag fixade frukosten. Så är det med första snön, eller hur?

I förra veckan dök det upp ett paket med julgrejer till butiken. Jag har haft så mycket att göra under denna vecka så först igår hade jag tid att fotografera, skriva produktbeskrivningar mm. Ett nyhetsbrev brukar jag också göra iordning när det dyker upp något nytt till butiken, men nu får ni, mina bloggvänner i stället se det först :) Jag gillade kuddarna väldigt mycket. Här på bilden är en med en stjärna på. En snygg paket/julkalender i samma stil finns också för alla små klappar.

Ha en riktigt härlig helg mina vänner!
Kram Helena
6 kommentarer:

Anonym sa...

jag förstår, egentligen är man så trött på fredagar men det funkar att ha middag etc för vänner om man är inställd på det :)

Jipi, julsaker..måste jag kolla in =) Ser förresten fram emot att använda pepparkaksformen av snögubbe som jag köpte hos dig :)

Ha en bra helg!!

♥ Fyra årstider sa...

Kudden var jätte snygg.
Kram Lotta

MammaRebecca sa...

Ja kudden va ju super snygg:) Kul att du kika in i min blogg;) Ni missar väl inte min tävling på bloggen?:)
Ha en FAB helg

Mamma C sa...

Den kudden var jättesnygg tycker jag. Ha en bra lördag
Kram Mamma C

Jellon sa...

Åh det var verkligen en fantastiskt fin kudde. Den stod det "Jellon vill ha!" på med stora, svarta bokstäver :-) Tittar in i din fina butik bums. Ha en fin Halloween-helg! //Kram Märit

Lallis - liv och leverne sa...

Jättefin kudde:)
Och du; ha en fin helg.
Kram Lallis