söndag 5 oktober 2008

Bye bye blåa väggar...

I fredags när jag åkte hem från jobbet funderade jag på om jag skulle ta och måla om köket. Typiskt mig när jag är på högvarv så kommer jag på just detta!!! Sagt och gjort när jag kom hem satte jag igång, ut med alla grejer, tejpa, tejpa överallt. Färgen heter Cappuccino så bye bye blåa väggar... Hann måla allt en gång innan jag stupade i säng. Fortsatte sedan på lördagen med en omgång till, sen var det dags att ställa iordning allt igen. Börjar man med en grej så fortsätter det gärna med annat, typ jag måste tvätta gardinerna och torka fönstren också... skurade golvet ordentligt. Oj vad rent det blev *fniss* Oj, vad ont i fötterna och benen jag fick av en heldagsrenovering... Idag ska jag äntligen packa upp två kartonger med glas och porslin och sätta in i mitt vita skåp. Ja, glasrutan saknas fortfarande i skåpet... får se när jag hinner med det ; )


Ha en skön söndag!

Kram Helena

12 kommentarer:

Mamma C sa...

Oj, vad du har hunnit med. Visst är det så, att när man börjar med något så blir det gärna mer jobb med allt annat som ska vara fixfärdigt då med. Så att helheten känns bra. Det ser snyggt ut
Ha en bra söndag din vilodag :-)
Kram Mamma C

Frida sa...

Hej Helena!
Vilken fin färg! börjar man måla är de svårt att sluta.
Hoppas du får en bra vecka!
Kram Frida

Anonym sa...

gillar din blogg..=) Kul o måla om, är också mitt uppe i måleri och annan inredning =)

Stina sa...

Det där skåpet är ju helt underbart fint.:-) Kram

Mamma Linda sa...

Åhh, va fint det blev. Oh skåpet ser helt underbart ut. Snyggt!
Visst blir man ledbruten av att hålla på. Vi sa att vi skulle göra allt klart till söndagen. Men jag är glad att vi bara tog den först delen av hallen det räckte gott och väl. Bara att måla taket kan ju få vilken oxe som helst att vekna :-( men nu är det klart. Skönt.
Kram
Linda

Anonym sa...

Hej! Har ganska nyss hittat hit, mysig blogg du har! Sååå fint det blev med den färgen till dina vita möbler, gillas! /Terese

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Oj vad duktig du är som grejat, målat o donat :) Åh vad fiiint det blev!

Jag har mailat till dig via din butik. Där man kunde fylla i ett "formulär" direkt o skicka men osäker på om det nått fram då jag inte fått ngt svar. Kanske hamnat på villovägar :) Kan testa igen om inte annat..

Ulrika

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Meeeen vilken miss..ser ju att du svarat nu :D Tack för det!!

Ulrika

Sara Mårtensson sa...

Hejsan!

Hihi.. ja jag förstod då vad du sa :-)
Men så fint det blev!! Mysig och varm färg det där, vi hade den i vårt hus. Visst är det väl så att om man väl börjar städa så ser man hela tiden en massa annat som borde göras. Hoppas du får en underbar vecka!

Kram Sara

Anonym sa...

åhh...de var jätte goda..så de måste du bara testa =) Rekommenderas varmt..alla som fick smaka njöt =) Trevligt dag i höstrusket =)

Skomakartummen sa...

Älskar ditt skåp... När man får försig något då ska det ska här och nu... kram sari

Anonym sa...

Hej...!
Nyfiken som i en strut så undrar jag vad det är för märke på färgburken...!
Jag tycker färgen är underbar...
:-D
Tack på förhand.